Het is mooi om ouders in een nieuwe fase in hun leven te ondersteunen. Deze fase kenmerkt zich door veel nieuwe ervaringen en dat brengt onzekerheid met zich mee.

In mijn rol als kraamverzorgende zet ik graag mijn kennis en ervaring in, om deze onzekerheid te verminderen. Ik geef veel tips en adviezen voor in de kraamtijd en ook daarna. Wel zal ik blijven benadrukken dat de wens van de ouders voor gaat!

Mijn werk verzorg ik in veel gezinnen, waardoor ik in aanraking kom met verschillende culturen. Ieder mens, ieder gezin, iedere baby is uniek. Dit maakt mijn werk zo mooi en bijzonder. Je kunt van mij flexibiliteit verwachten waarmee ik me aanpas aan de wensen binnen het gezin.

moeder en kind hebben de hoogste prioriteit

Tijdens de kraamtijd hebben zorg voor moeder en kind de hoogste prioriteit. Daarnaast moet het gezin doordraaien dus ook vader, broertjes en zusjes zal ik bij mijn werk betrekken. Belangrijk voor de kwaliteit van mijn werk zijn de 3 R'en, Rust, Reinheid en Regelmaat. Hierover zal ik waken tijdens mijn werk in het gezin.

Contactgegevens

Cora’s Kraamzorg

Regio Zuid- en Noord-Holland, Zeeland en Utrecht

  06-46427568
  info@coraskraamzorg.nl

Aanmelden